VARınız Batsın

VAR uygulaması bazı hakemlerin işine geldiği zaman kullanılıyor. Artık bu gün gibi apaçık ortaya çıkmış oldu…

VARınız Batsın
20 Şubat 2019 08:27

VAR uygulaması bazı hakemlerin işine geldiği zaman kullanılıyor. Artık bu gün gibi apaçık ortaya çıkmış oldu. Özellikle şampiyonluğa oynayan takımlar ile oynadığımız maçlarda bariz bir şekilde ortaya çıktı bu durum.

Başakşehir maçında birbirinden skandal kararlar ile sahada boy gösterdi hakem maalesef. İnsanların gözü önünde neler olmadı ki? Çağımız teknoloji çağı, futbol da teknolojiden maksimum ölçüde faydalanmaya çalışıyor. Tabii dünya genelinde böyle… Maalesef ülkemiz futbolu dünyadan apayrı bir sıklette boy gösterdiği için, bizim ülkemizde teknoloji olsa da bazı hakemlerin istediği şekilde bitiyor bu oyun. Tek tek hakemin yaptıklarına değinip, bu kepazelik ile satırlarımı kirletmek istemiyorum. Bu kepazelik hakemin boynunda asılı kalsın istiyorum şahsen.

Gelelim bizim takıma…
Sezonun ilk yarısında topladığımız krediler artık tükenmeye yüz tuttu. Yedi maçtır galibiyet alamıyoruz. Bu yedi maçta sadece üç gol attık. Küme düşme hattı ile arada kalan puan farkı 5! Haftalar önce bu satırlarda yazdığım şeyler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı maalesef. Dilerim ki sıkıntı yaşamayalım ama görünen o ki bu şekilde gidersek sıkıntılı günler için az zaman kaldı. Biz zaten rahat bir sezon geçirmemeye alışığız da gerçekten hiç gerek yok. Sıkıntı bağıra bağıra “Geliyorum” diyor.

Ama nedense Sivasspor deplasmanından da galip geleceğimizi düşünüyorum ben. Son Erzurum deplasman maçını 90 dakika izledim. Umarım benim gördüklerimi Bülent Hoca da görmüştür. Zira Sivas deplasmanı gerçekten takımımız adına çok kolay galip gelinebilecek bir deplasman bana göre. Çok kolay sinirlenen bir ekip ve defans oyuncuları oldukça yavaş. Bizim en iyi yaptığımız şey olan savunmayı önde kurup hızlı hücumlar ile fişi çekebiliriz.

Son satır yine cefakar taraftarımıza. 20.000 üzeri taraftarımız vardı tribünde. Gerçekten destek çok iyiydi. Ama beklenen sonuç öyle veya böyle gelmedi. Hepsinin emeğine sağlık.