VAR Gözlü Hakem

Hakemin tartışmalı pozisyonlarda bile VAR’a gitmemesi oldukça ilginçti….

VAR Gözlü Hakem
20 Şubat 2019 08:26

Geçen haftaki Rize maçında topa sahip bir Antalyaspor vardı. Rize de fena değildi ki skor 1-1 oldu ve bir puan bizim oldu. Hele ki Beşiktaş maçı skorunun ardından o bir puana ve oynadığımız oyuna şükrettik zaten.

Bu hafta Başakşehir’le zorlu bir mücadele olacağı belliydi. İkinci yarı daha etkiliydik. Hatta bence hakeme rağmen iyi de bir maç çıkardık. Ancak skora bu yansımadı.

Hakemin tartışmalı pozisyonlarda bile VAR’a gitmemesi oldukça ilginçti. Yani öyle bir gözü var ki hiçbir şeye ihtiyacı yok fazladan. Yanılma payı da yok. Nazım’la olan pozisyonda Arda’nın ‘top benden çıktı’ demesi bile hakemi ikna etmiyor. Yani mantıklı olan bir insan bunun arkasında kötü niyet var diye düşünüyor haliyle. Neyse ki Arda centilmence davranıp hatayı düzeltti.

Maç öncesi Bülent Korkmaz’ın açıklamaları bana “bugün kazanmak için sahaya çıkacaklar” dedirtti. Önceki açıklamalarını da takip etmiştim. Bu kadar hırslı olduğu bir bu maç vardı sanırım. Oyun iyiydi. Skor da lehimize olsaydı elbette daha güzel olacaktı.

En azından toparlanma çabalarımız sürüyor. Ligdeki sıralamamızı da yükseklere taşırsak sıkıntısız bir süreç olacak.

ETİKETLER: