Vali Karaloğlu’ndan Antalyaspor’a Destek Çağrısı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, pazar günü oynayacağı kritik mücadele A.Konyaspor’u ağırlayacak olan Antalyaspor’a destek çağrısında bulundu…

Vali Karaloğlu’ndan Antalyaspor’a Destek Çağrısı
14 Nisan 2018 13:19

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, pazar günü oynayacağı kritik mücadele A.Konyaspor’u ağırlayacak olan Antalyaspor’a destek çağrısında bulundu.

Antalya Valiliğinin sosyal medya hesabından yayınlanan videoda destek çağrısında bulunan Vali Karaloğlu, hem Antalyaspor’un hem Alanyaspor’un ligde yoluna devam etmesi gerektiğini söyledi.

Bu iki takımın ligde yoluna devam edebilmesi için şehrin her iki takımının da gönülden desteklenmesi gerektiğini belirten Antalya Valisi Münir Karaloğlu, futbolcuların yanında olduklarını vurguladı.

Antalya’nın bir turizm şehri ve Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olduğunu hatırlatan Vali Karaloğlu, Süper Lig’de iki takımla temsil edilebiliyor olmasının Antalya markası açısından da çok değerli olduğunu kaydetti.

Antalya Valisi olarak bütün şehri kalan maçlarda iki takımı da desteklemeye davet eden Münir Karaloğlu, takımlara başarılar diledi ve her iki takımın da Süper Lig’de yoluna devam edeceğine inandığını ifade etti.