Uzun Deplasman

İstanbul’dan hak ettiğimiz sıralamayı Kasımpaşa’da galip gelerek garantiledik …

Uzun Deplasman
31 Mayıs 2017 08:25

İstanbul’dan hak ettiğimiz sıralamayı Kasımpaşa’da galip gelerek garantiledik. Takım gerçekten harika oynadı. Aslına bakarsanız Kasımpaşa gibi hedefi olmayan takımlar her zaman için oldukça tehlikeli işler yapabilir.  Ama Antalyaspor buna müsaade etmedi. Rakibi hiç oynamadık. Sahanın her alanında, bütün istatistiklerde rakibe karşı üstün olunca galibiyet de kaçınılmaz oldu.

Sezon başı sekiz haftada kaçırdığımız galibiyetler olsun, Antalya’da Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon maçları olsun insanın biraz düşününce gerçekten içi acıyor. Ama yine de Antalyaspor tarihinin puan rekorunu kırarak sezonu tamamlamak da çok büyük başarı. 8 hafta sonunda ligden düştü gözü ile bakılan bir takımken şimdi nerelerdeyiz.

Kasımpaşa deplasmanı için cuma gecesi kalabalık bir grup ile yollara döküldük. Maçta mükemmel bir şekilde takımımızı destekledik ve galibiyeti elbirliğiyle aldık. Maç sonu başkanımız ve yöneticilerimiz deplasman tribününün önüne kadar geldiler. Bunu Türkiye’de yapan başka bir takım yönetimi yok. Daha sonra Balıkesir’e gittik. Basketbol takımımız hayati bir maç oynadı ve maalesef son periyottaki etkisiz oyunumuz sonucu bir sezon boşa gitti. Biz Antalya’ya pazar gecesi döndük ve toplamda 3 günlük bir deplasman yaşamış olduk. Arma uğruna çekilen çile kutsaldır bizim için.