Uzun Bir “Maraton” Olacak

Yeni sezona “merhaba” derken, umutsuzluğa “elveda” deme vakti. Her şey güzel olmasını temenni ediyorum…

Uzun Bir “Maraton” Olacak
15 Ağustos 2018 08:57

Bu sezon başlarken alınabilecek en güzel haberi, 07 Gençlik ve Grup 1966’dan aldık. Yıllardır konuşulan ama bir türlü yapılamayan tek tribün sesine kulak veren iki grubumuz, kendilerini feshedip “Since 1981” adı altında Doğu Tribününde; tek ses, tek pankart ve tek yürek olarak yer alacaklarını duyurdu. Detaylı açıklamayı çarşamba günü yapacak gruplarımız. Bu güzel haberin camiamız için hayırlı olmasını diliyorum. Güzel şeyler olacak. En azından tribünde güzel şeyler olacak. Uzun ve güzel bir maraton olacak.

Bir de kurulduğu günden beri resmen yoktan var edilen ve hızlı bir çıkış yapan basketbol takımımız maalesef TBL’den çekildi. Verilen onca emek hiçe sayıldı. Basketbol takımımız için emek veren herkesin yüreği cız etmiştir. Yazılacak çok şey var ama ne denilebilir ki?

Yapılan transfer hakkında pardon yapıl(a)mayan transferlerden bahsetmeme gerek yok sanırım. Daha aldığımız futbolcuların lisansı çıkartılamıyor! Hele ki yok pahasına gönderdiğimiz futbolcular… Gerçekten bu sezon bizim için uzun bir maraton olacak.

Oynanılan futbol sanki sezonun kısa bir fragmanı gibiydi. Gerçekten umutsuzluğa düştüm. Ama “ilk elin günahı olmaz” derler. Toparlayacağımızı düşünüyorum. Yaşadığımız onca şeye rağmen bu sezon hala umudumuzu kaybetmedik. Futbolcularımız, yönetimimiz ve taraftarlarımız bir olunca her şeyin üstesinden geleceğiz.

Sezona galibiyetle başlamak isterdik lâkin olmadı. Nazarlık olsun diyelim. Hatalarımızı, eksikliklerimizi gördüğümüz bir maç oldu. Uzun bir maratona giriş yaptık. Bakalım bu sezon bize hangi sevinçleri getirecek? Hangi üzüntüleri götürecek? Bakalım daha neleri göreceğiz? Şu takımın güzel günlerini yaşayabilecek miyiz? Yoksa güzel
günlere hep hasret mi kalacağız? Kalbimiz hep böyle ikilemde mi kalacak?

Yeni sezona “merhaba” derken, umutsuzluğa “elveda” deme vakti. Her şey güzel olmasını temenni ediyorum.

Bu haftalık bu kadar büyük Antalyaspor taraftarı… Kırmızı-beyaz aşkla kalınız, sevdamız yüreğinizden düşmesin.