Umutlar Başka Bahara mı?

Hatice Merve Korkmaz yazdı…

Umutlar Başka Bahara mı?
3 Şubat 2020 08:53

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Ama buna kendi evimizde de razı gelemeyiz. Sen iç sahada kazanamazsan, deplasmanda da şans eseri kazanırsın.

Jahovic’in talihsiz sakatlığı ile kaldık gene ortada. Podolski hazır değil denilmiş, öyle uygun görmüşler lakin çoğu futbolcudan daha fazla iş yapacağını düşünüyorum. Podolski, Jahovic’in performansını sahaya yansıtmaz ise bizi kötü günler bekliyor. Deplasmanda 3-0’lık galibiyetten sonra evimizde oynanan futbol bu olmamalıydı.

Sen kendi evinde savaşmazsan, hayati anlamda önem taşıyan bu maçta rakibini sahada ezmezsen bir puana elbet sevinirsin.

İki haftadır gol yemiyoruz ama haftalardır kazanamıyorduk da. Bize bir puan değil, bizi son sıralardan yukarıya çıkartacak puanlar lazım.

Bu takım bu sene düşerse bile bari oynadılar ama olmadı diyelim. Gerçekten seyir zevki istiyoruz artık. Kendine güvenen, sahada sonuna kadar oynayan, kazanmak için hırs yapan Antalyaspor’u özledik.

Gel gelelim 6 yıl sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldik. Geçen sene Göztepe ile oynadığımız çeyrek finale yükselme maçını kaybetmiştik. Şimdi rövanşını da aldık. Bakalım Ziraat Türkiye Kupası’nda bizi neler bekliyor?

Bu haftalık bu kadar büyük Antalyaspor taraftarı… Kırmızı-beyaz aşkla kalınız.