Turizm Camiası Antalyaspor İçin Bir Araya Geliyor

Antalyaspor yönetimi, Antalyalı turizmcilerden tam destek sözü aldı.

Turizm Camiası Antalyaspor İçin Bir Araya Geliyor
2 Ağustos 2018 15:11

Başkan Cihan Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, dün akşam TÜROFED Başkanı Osman Ayık, AKTOB Başkanı Erkan Yağcı, AKTOB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Ceylan, MATSOB Başkanı Cengiz Haydar Barut ve L’oceanica Beach Resort’ün sahibi Mustafa Kılıç ile bir araya geldi.

Toplantıda mali açıdan zor zamanlar geçiren Antalyaspor için turizm sektörünün nasıl destek olabileceği ve hangi faaliyetlerin yapılabileceği konuşuldu. Başkan Cihan Bulut, son dönemdeki sıkıntılı sürecin atlatılması adına turizm camiasından maddi manevi destek talebinde bulunurken, Antalyaspor, şehrin en önemli değeridir. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri gibi bir tesise ve alt yapıya sahip, bünyesinde birçok turizm tesisini barındıran Antalya’nın takımının futbolda daha iyi yerlerde olması gerektiğini söyledi.

Toplantıya katılan turizm sektörünün temsilcileri de başarılı bir Antalyaspor’un zaman içinde turizm açısından da itici bir güç haline geleceğini savunarak, Antalyaspor’a ve Antalyaspor yönetimine “maddi manevi tam destek” sloganıyla önümüzdeki günlerde girişimde bulunma sözü verdi.

Öte yandan yeni sezonun ilk sahadaki ilk maçı olan Atiker Konyaspor mücadelesi öncesinde turizm sektörü temsilcileri ve otelcilerin futbolcular ve yöneticilerle birlikte moral yemeğinde bir araya gelmesi kararlaştırıldı.