Başkan Bulut: “Türel Yoksa Ben de Yokum”

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Bulut: “Türel Yoksa Ben de Yokum”
13 Mart 2018 13:21

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Hürses Gazetesi’nin “Salı Sohbetleri” konuğu olurken, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cihan Bulut, Antalyaspor’un menfaatlerini koruyarak herkese eşit mesafede olduğunu, Antalyaspor’a zarar vermek isteyen kim olursa misliyle cevap vereceğini açıkladı.

Bulut, eski başkanların fikirlerini aldığını ve onların tecrübelerinden yararlandığını kaydederken, görevinin bu bayrak yarışını bir sonraki göreve gelecek isme daha iyi ve daha hızlı şekilde teslim etmek olduğunu vurguladı ve herkesle barışık yaşadığını söyledi.

Başkan Bulut, Antalyaspor’un kapısından başkan olarak içeri girdiği andan itibaren siyasi kimliğini kapının dışına bıraktığını söylerken, “Kimseyle hesaplaşmam yok.Sadece Antalyaspor’a hizmet etmek için, tarihin tozlu sayfalarında yaptığım işlerin doğru olduğunu insanlar konuşarak teşekkür etsinler diye hareket ediyorum.” dedi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Onursal Başkan Menderes Türel’e de teşekkür eden Cihan Bulut, kendisinin olmayan parayı yönetmeyi çok iyi becerdiğini dile getirdi. Bulut, “Menderes Türel Başkanımıza bize güvendiği ve göreve getirdiği için teşekkür ederim. Fakat çok samimi söylüyorum, Türel Başkanımın olmadığı gün ben de yokum.” derken, bu düşüncesinin arkasında kesinlikle siyaseten bir düşünce olmadığını, yalnızca kendisinin Türel’e güvendiğini ve sonuna kadar kendisine verilen emaneti iyi bir şekilde koruyarak, bunu iyi şekilde teslim etmesi gerektiğini vurguladı.