Menderes Türel Müjdeyi Verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada Antalyaspor Tesisleri’nin müjdesini verdi …

Menderes Türel Müjdeyi Verdi
30 Haziran 2016 14:57

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, olağanüstü genel kurulda yaptığı konuşmada Antalyaspor Tesisleri’nin müjdesini verdi.

Menderes Türel, yaptığı açıklamada Antalyaspor’un bu tesisle birlikte Avrupa’nın e iyi tesisine kavuşacağını belirtti ve tesisin yapımının 07/07/2016 tarihinde tamamlanacağı müjdesini verdi. Tesisin resmi açılışı içinse takımın kampta olması ve Arupa Şampiyonası’nın devam etmesi gibi nedenlerle biraz gecikeceğini bildiren Türel, sezon başlamadan önce on binlerce Antalyalı ile bu açılışı gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Antalya Arena’nın devri konusuna da değinen Menderes Türel, devir konusunda yasal mevzuatla ilgili sıkıntılar bulunduğunu ve belediyeye devri için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Türel, devrin tamamlanmasının ardından ise Antalyaspor’un senede 15 Milyon TL gibi bir kira geliri elde edebileceğini söyledi.

Antalyaspor’da yöneticilik yapmanın fedakarlık istediğini aktaran Menderes Türel, sözlerini şöyle noktaladı:

Bu görevleri yapan arkadaşlarımız da kendilerine destek olanlara haksızlık etmemeli. Çünkü herkesin kendi adına vereceği çok örnek var. Herkesin kendi adına söyleyeceği çok söz var. Çünkü çok geniş bir alanda futbol ailesi olarak yaşıyoruz. Herkes Antalyaspor’a yönetim içinden, dışından önemli katkılar sağlamıştır ama bu meseleleri sadece kendi döneminizle değerlendirmek suretle belirli kalıba sokarsak Antalyaspor bundan bir şey kazanmaz. Her yönetim yalnız kalmıştır, istediği desteği almamıştır ama biz hiç destek almadık diye o destek verenler bir gün kırılırsa bundan Antalyaspor zarar görür. Fedakarca görev yapan arkadaşlarımıza da fahiş, hukuki hata olmadığı sürece kişisel hakaretler son derece yanlıştır. Birbirimizi kırmadan yola devam edeceğiz. Türkiye’de herkesin en iyi bildiği iş olan futbolu konuşacağız. Herkesin fikrinden faydalanacağız ama geleceği tehlikeye sokacak adımlardan her zaman kaçınacağız. Antalyaspor maalesef düşmeme heyecanlarında en çok heyecan yaşayan takım oldu. Şimdi şampiyonluk heyecanlarıyla Antalya’yı dim dik tutma zamanı gelmiştir. Ayaklarımızı yere sağlam basacağız emin adımlarla yürüyeceğiz.