Yiğit Üfler Karşı Kıyıya Kulaç Attı

Antalyaspor Triatlon Takımı sporcularımızdan Yiğit Üfler, bu yıl 29.’su düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na katıldı …

Yiğit Üfler Karşı Kıyıya Kulaç Attı
24 Temmuz 2017 11:58

Antalyaspor Triatlon Takımı sporcularımızdan Yiğit Üfler, bu yıl 29.’su düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na katıldı.

2 bin 147 kişilik rekor katılımla gerçekleştirilen yarış İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilirken, 6,5 kilometrelik parkur Kanlıca İskelesi’nden başlayarak Kuruçeşme’de son buldu.

Büyük bir mücadeleye sahne olan yarışta sporcumuz Yiğit Üfler, Erkekler 30-34 Yaş kategorisini 1:10:01’lik derecesiyle 60. sırada tamamladı. Genel sıralamada ise 315. sırada yer alan Yiğit Üfler, başarılı bir yarış çıkardı.

Öte yandan sosyal medya hesabından da açıklamada bulunan Üfler, yarışmayla alakalı şunları söyledi:

Kanlıca-Kuruçesme arası 6.6 km mesafede muhteşem güzel bir yarış, kusursuz organizasyon, 2000 kisi inanılmaz katılım, boğaz suyu, köprüler, deniz anaları, İstanbul ve her şey! Bu arada; bitiş süremi öğrenmeme yardımcı olan ve sponsorluğumuzu yapan (Garmin Türkiye) Hasan Güder’e teşekkürler. Sağlığım el verdiği müddetçe her sene yüzerim boğazı artık! Emeği gecen herkese teşekkürler!”