Triatlon Takımı Runatolia’da Yarışacak

Antalyaspor Triatlon Takımı, 4 Mart Pazar günü düzenlenecek olan Runatolia Maratonu’na katılarak, Antalyaspor’u temsil etmeye hazırlanıyor…

Triatlon Takımı Runatolia’da Yarışacak
2 Mart 2018 12:26

Antalyaspor Triatlon Takımı, 4 Mart Pazar günü düzenlenecek olan Runatolia Maratonu’na katılarak, Antalyaspor’u temsil etmeye hazırlanıyor.

Bu yıl 13.’sü düzenlenen Runatolia Maratonu’nda  farklı mesafelerdeki koşularla birlikte 8 bine yakın sporcunun katılması bekleniyor. Her yaş ve kesimden sporcuların katılacağı maraton, 10 km, 21 km ve 42 km olmak üzere üç farklı parkurda koşulacak.

10 km uzunluğundaki kısa parkur, pazar günü 9.45’te Atatürk Kültür Parkı-Cam Piramit Önü’nden başlayacak, maraton bahçesinde sona erecek.

21 km uzunluğundaki yarı maraton pazar günü 09.15’te Atatürk Kültür Parkı-Cam Piramit Önü’nden başlayacak, Fener Mahallesi Avcuoğlu Sitesi önünden dönüş yapılacak ve Cam Piramit Önü’nde sona erecek.

42 km uzunluğundaki maraton ise pazar günü 09.00’da Atatürk Kültür Parkı-Cam Piramit Önü’nde başlayacak, Kundu TRT Kampı’ndan dönüş yapılacak ve Cam Piramit Önü’nde sona erecek.

Maraton’da yarışacak sporcular ve yarışacakları mesafeler şu şekilde:

10 KM: Özge Soytürk, Can Poyraz, Özlem Yetiş

21 KM: Oğuz Bodur, Soner Oralkasım, Yiğit Üfler, Mustafa Çelik, Burhan Cömertoğlu, Bahadır Tama, Saliha Yüksel, Cemil Yıldızhan

42 KM: Mert Şişman, Rıfat Atasoy, Hüseyin Aydın Aktaş, Hüseyin Yılmaz, Nuri Acar.