Triatlon Takımı Kemer’de Kürsüye Damga Vurdu

Antalyaspor Triatlon Takımı, pazar günü Kemer’de düzenlenen Kemer Triatlonu’na damga vurdu.

Triatlon Takımı Kemer’de Kürsüye Damga Vurdu
16 Nisan 2018 15:47

Antalyaspor Triatlon Takımı, pazar günü Kemer’de düzenlenen Kemer Triatlonu’na damga vurdu.

1.9 kilometrelik yüzme, 90 kilometrelik bisiklet ve 21.1 kilometrelik koşu parkuruna katılan sporcular ödül kazandı ve podyuma çıktı.

Pazar günü sabah start alan yarış, yüzme etabıyla başladı. Düzenlenen yarışma, Kumluca Yolu’ndaki bisiklet parkurundan sonra Kemer içerisindeki koşu etabıyla son buldu. Kırmızı-beyazlılar, zorlu yarışlarda 2 relay takımı ve 8 bireysel sporcuyla mücadele verdi.

1.9 km yüzme, 90 km bisiklet ve 21.1 km koşudan oluşan orta mesafe parkurunda Antalyaspor, iki takım halinde yarıştı. Takımlardan birini Efe Ellialtı, Cemal Şahin ve Özlem Yetiş; diğerini Cemil Yıldızhan, Tamer Zeybek ve Hüseyin Aktaş  oluşturdu. Saliha Yüksel ve Zait Pişirici ise 750 metre yüzme, 20 km bisiklet ve 5 km koşudan oluşan kısa mesafe parkurunda mücadele verdi.

Düzenlenen yarışlar sonucunda Nuri Acar genel klasmanda ikinci olurken, Nuri Acar ve Hüseyin Yılmaz kendi yaş gruplarında birincilik kürsüsüne çıktı.

Bahadır Tama kendi yaş grubunda 3.lük elde ederken, Saliha Yüksel ve Zait Pişirici ise kısa mesafede kendi yaş gruplarında 1. oldu. Cemil Yıldızhan, Tamer Zeybek ve Hüseyin Aktaş’ tan oluşan bayrak yarışı takımı ise 2.lik ödülünün sahibi oldu.