Antalyaspor Kürsüye Damga Vurdu

Antalyaspor Triatlon Takımı, Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından 14-15 Mayıs günlerinde düzenlenen Antalya Aquatlon Yarışı’na damga vurdu…

Antalyaspor Kürsüye Damga Vurdu
15 Mayıs 2017 16:16

Antalyaspor Triatlon Takımı, Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından 14-15 Mayıs günlerinde düzenlenen Antalya Aquatlon Yarışı’na damga vurdu.

Başlangıç noktası Konyaaltı Beach Park olarak belirlenen yarışlarda Yiğit Üfler, Mert Şişman, Oğuz Bodur, Hüseyin Aktaş, Mustafa Çelik, Rıfat Atasoy, Ahmet Barazi ve Çiğdem Gülgeç derece için yarıştı.

+19 kadınlar klasmanında takımın yeni transferi Çiğdem Gülgeç 1., +35 erkeklerde Hüseyin Aydın Aktaş 1., +25 erkeklerde Ahmet Barazi 2’lik kürsüsüne çıktı. Takımın diğer isimlerinden; Yiğit Üfler +30 erkeklerde 4., Mustafa Çelik +45 erkeklerde 4., +35 erkeklerde Rıfat Atasoy 5., Oğuz Bodur +30 erkeklerde 7., Mert Şişman +30 erkeklerde 9. oldu.

Antalyaspor triatlon takımı sporcusu Oğuz Bodur, “Aquatlon Yarışı’nda kürsüye damga vurduk. Kısa bir parkur olan bu yarışta, en iyi dereceyi etmek için mücadele verdik. Şu an Aquatlon Ligi’nde ilk 3’teyiz. Yeni transferimiz Çiğdem Gülgeç’i de + 19 kategorisinde elde ettiği başarı için de ayrıca kutlamak istiyoruz” diye konuştu.