Öztürk: “Transferler Sürecek”

Başkan Ali Şafak Öztürk, transferlere dair son durumu değerlendirdi …

Öztürk: “Transferler Sürecek”
9 Haziran 2017 22:55

Başkan Ali Şafak Öztürk, A Spor ve beIN Sports kanallarında transferlere dair son durumu değerlendirdi.

Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada transferlerin süreceğine değinirken Menez, Aatif, Sosa ve Boffin transferlerine dair açıklamalarda bulundu.

Aatif transferi konusunda Rıza Çalımbay’ın istediğini fakat Fenerbahçe’ye bir teklifte bulunmadıklarını söyleyen Ali Şafak Öztürk, belli bir aşamaya gelmemiş oyuncularla ilgili konuşmak istemediğini söyledi. Boffin dışında ilgilendikleri ciddi sayıda bir kaleci olduğunun da altını çizen Öztürk, Boffin ile daha önce ilgilenmediklerini, kendi içlerinde ne gibi faydası olacağını değerlendirebileceklerini aktardı.

Eto’o ile transfer konusunda fikir alışverişinde bulunduklarına da değinen Başkan Öztürk, Sosa’nın menajerinin konuşma tarzının çok yanlış olduğunu ve oyuncunun katkı vereceğini düşündükleri takdirde menajer dinlemeden oyuncuyu getirebilecek güce sahip olduklarının altını çizdi.

Menez transferine de açıklık getiren Öztürk, bu transferin beklediği kadar zor olmadığını aktardı. Transfer bitmeden basına yansımadığını kaydeden Öztürk, “Beklentimiz büyük, Antalya bunu hak ediyor. Menez etkilendiği bir konu da buldu. Tesislerimizi gezdi, stadyum ve Antalya’yı gezdi. Biz potansiyeli çıkartmak istiyoruz. İnşallah beklediğimizi alacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.