Arıcı: “Transfer Çalışmalarına Başladık”

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Antalyaspor’un gündemi hakkında açıklamalarda bulundu…

Arıcı: “Transfer Çalışmalarına Başladık”
14 Mayıs 2018 14:11

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Antalyaspor’un gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un ligde kalmasının matematiksel olarak garantilenmesi sonrası yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını açıklayan Arıcı, transfer çalışmalarına başladıklarını ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile ön görüşme yaptıklarını söyledi.

Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda belirlenen mevkilere transfer yapacaklarını kaydeden Cumhur Arıcı, yönetimin yarın yapacağı toplantıda hangi mevkilere transfer yapılacağını değerlendireceğini ifade etti.

Gelecek sezonun kadro yapılanmasını Hamza Hamzaoğlu ile gerçekleştireceklerini vurgulayan Arıcı, Hamzaoğlu’nun da takımda kalmak istediğini bildiklerini ve kendisiyle uzun vadede birlikte çalışmak istediklerini aktardı.

Kadrodaki futbolcuların çoğuyla sözleşme yenilemeyi düşündüklerini belirten Cumhur Arıcı, takımda mutlaka kalmasını istedikleri futbolcular olduğunu söyledi.

Takım oyununa adapte olacak ve uzun yıllar Antalyaspor’da oynayacak futbolcular transfer edeceklerini aktaran Antalyaspor Basın Sözcüsü, yüksek bütçeyle kısa vadeli başarıların peşinde koşmaktan ziyade düşük bütçeyle uzun vadeli projelerle kalıcı başarılar elde etmek istediklerini ifade etti.

Kısa vadeli başarılara odaklı bir takım değil uzun vadeli yatırım yaparak uzun yıllar başarıyı yakalamak istediklerini vurgulayan Arıcı, Antalyaspor’un ekonomik anlamda rahatlaması önceliğiyle takımın daha sağlam temellerde oluşmasını istediklerini belirtti.

Gelecek sene birinci, üçüncü, beşincilik gibi hedeflerinin olmadığını anlatan Arıcı, “Camia olarak sabredip, bir iki yıl ligi 8-12 aralığı gibi orta sıralarda bitirirsek sonrasında üst sıralarda yer alan, Avrupa’yı hedefleyen Antalyaspor oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.