Trabzonlu Yorumcudan Antalyaspor’a “Şike” İması

A Spor ekranlarında Antalyaspor’a şike imasında bulunuldu.

Trabzonlu Yorumcudan Antalyaspor’a “Şike” İması
5 Temmuz 2020 16:52

A Spor kanalında futbol yorumlayan Trabzonlu yorumcu Selahattin Kınalı, Fraport TAV Antalyaspor’un dün yenilmesi üzerine maçın sonucuna bağlı olarak adalet duygusunun yara almamasının imkanı olmadığını dile getirerek, şike imasında bulundu. 

Selahattin Kınalı, dün oynanan Fraport TAV Antalyaspor – Medipol Başakşehir mücadelesinin sonucunun Trabzonspor’un şampiyonluk ihtimalini %100 etkilediğini savunurken, “Maç öncesi Trabzonspor camiasından pek çok kişi Antalyaspor’un yenilmezlik serisinin süreceğini bekliyordu. Ben o görüşte değildim. Çünkü Türkiye’de tüm serilerin bir şekilde bittiğini, güçlüler lehine sonuçlandığına daha önce de çok kez tanıklık ettik. Dün Antalyaspor’un oyununu gördük. 

Başakşehir’in golünde Demba Ba’ya üç oyuncunun refakat ettiğini gördük. Orada önemli olan rakip santrfor ile kendi kalecin arasına girmektir. Antalyalı hiçbir oyuncu bunu düşünemedi. Antalyaspor maça zorunlu olarak çıkarılmış gibi bir his verdi. Bütün futbolseverler bunu hissetti. Futbolun girdisini çıktısını, legalini illegalini bilen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın karşısına teneke helva kıvamında çıkıp oynuyorsa, burada insanın adalet duygusunun yara almamasının imkanı yok.” ifadelerini kullandı.