Tozumuzu Bulamazlar

İki takımın ligdeki konumunu da düşünürsek, Şampiyonlar Ligi finali tadında bir maç bizleri bekliyor…

Tozumuzu Bulamazlar
11 Nisan 2018 08:56

Kasımpaşa, Bursa ve Karabük maçlarından 9 puan çıkarmış olsak da altımızdaki takımlarında sürekli kazanması nedeniyle puan farkını açamadık. Ama kazanmak özgüvenimizi arttırdı ve şimdi sıra geldi dananın kuyruğunun kopacağı Konyaspor maçına.

Yaklaşık 5-6 yıldır Konyaspor ile aramızda husumete varan olaylar yaşandı. Geçtiğimiz yıl yaptığımız 2 bin küsur kişilik deplasmanla çıtayı arşa dayasak da bu sezon gelen deplasman yasakları nedeniyle iki takım taraftarları birbirlerini ölçemedi.

Taraftarın girdiği sürtüşmeye bir de Samuel Eto’o olayı eklendi. Üstüne iki takımın ligdeki konumunu da düşünürsek, Şampiyonlar Ligi finali tadında bir maç bizleri bekliyor.

Konyaspor’un hakemler tarafından kollanmaya başlandığını görüyoruz. Ancak pazar günü stadyumumuzu doldurarak, hakem faktörünü egale edeceğiz.  Geçtiğimiz yol oynadığımız Beşiktaş maçında nasıl taraftar maçı kaybettirmediyse, bu maçta da kazandırmak zorunda.

Kadromuza bakacak olursak, hücumda Süleyman Doukara ve Deniz Kadah, savunmada ise Djourou ve Diego muhteşem ikili oldular. Bu sezon yüksek form gösteren Charles ve Hakan Özmert de orta sahada güven veriyor. Kanatlarımız da Jevtovic ve Maicon da takımı ileriye taşıyan ve gol yollarında etkili olan iki isim…

Aslında bu kadro yaşanan sakatlıklar nedeniyle tesadüfen ortaya çıktı. Çok da iyi oldu. Aksayan sadece sol kanadımız var, onu da Sakıb Aytaç bu hafta çözecektir. Bindirme yaptığı zaman, anında geri dönerek açığını kapatacaktır. Bu maçın telafisi yok çünkü.

İçeride oynadığımız Sivasspor maçından büyük dersler çıkarttıysak bu maçı kaybetmeyiz. Normalde şehir takımlarının küme düşmesini istemem ama Konyaspor’u küme düşürmek, bizlere büyük bir haz verecektir.

Bu nedenle kazanmak çok güzel olacak ve yani Konya maçını kazandık mıydı daha da tozumuzu bulamazlar.