Süğlün: “Toplanan Puan Tesadüf Değil”

Basın Sözcüsü Murat Süğlün, ligdeki konumlarının tesadüf olmadığını savundu.

Süğlün: “Toplanan Puan Tesadüf Değil”
6 Kasım 2018 12:19

Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yaptığı açıklamada toplanan 20 puanın ve ligdeki konumlarının tesadüf olmadığını söyleyerek, gidebildikleri kadar gideceklerini söyledi.

İyi bir takıma sahip olduklarını söyleyen Murat Süğlün, tam anlamıyla kenetlenen ve birliktelik sağlayan bir ekip olduğunu, bu sene hedeflerinin Avrupa Kupalarına katılmak olduğunu belirtirken, “Antalyaspor emin ellerde ve iyi yönetiliyor. Gerçekten çok değerli ve özverili oyuncularımız var.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’deki spor kulüplerinde olan mali sıkıntının Antalyaspor’da da yaşandığını aktaran Süğlün, gelir-gider eşitsizliğinin futbol kulüplerinde çok yaşanan bir durum olduğunu, bundan sonra da kulüp olarak çok büyük bütçelerle büyük transferler yapmalarının hedeflerinde olmadığını kaydetti.

Öte yandan ligin 12. haftasında oynanacak Akhisarspor mücadelesine de değinen Süğlün, “Kendi evimizde olmasına rağmen en zor maçlarımızdan birisini oynayacağız. Zor bir maç olacak ama takımımıza güveniyoruz. İnşallah kazanan biz oluruz.” dedi.

ETİKETLER: