Topla Gel

Topla Gel
7 Nisan 2015 13:45

Araç kullananların ve hatta kullanmayanların da büyük ihtimalle bildiği bir şey vardır. Özellikle aracı park etme durumlarında kullanılan “topla gel” kavramı. Aracın arkasını görüş açınız sınırlı ise size dışarıdan bir başkasının yardımıyla yani “topla gel, topla gel” seslenişiyle aracı park etmeniz daha kolay olur.

Antalyaspor da önce geçen sene Avrupa’ya park etmeye çalıştı. Ancak “topla gel”ciler baştan yanlış seçilmişti. Bu hatalı tercihin bedelini hem parkı gerçekleştiremeyip hem de araca hasar vermekle ödedik. Yani küme düştük.

Ne kadar hasar almış olsak da aracımız kendini toparlamış vaziyette kendine başka bir park alanı belirledi. Bu seferki yer üst lige çıkmak içindi. Hem bu sefer araçların arasına gireceğimiz mesafe daha geniş gibi görünüyordu. Çünkü kâğıt üzerinde baktığımız zaman birçok takımın üzerinde bir kadro kalitesine sahiptik. Ne yazık ki bu kadro kalitesi büyük çoğunlukla kâğıt üzerinde kaldı.

Takımımız şu an hâlâ “topla gel” yapmaya devam ediyor. İleri hamle yapıyor, geri hamle yapıyor, toplayıp geliyor ama üst lige park yerine bir türlü giremiyor. Kalan sekiz haftada ne olacağını da beraber göreceğiz. Ancak sonuç ne olursa olsun hem direksiyondakilerin hem de “topla gel”cilerin mümkün olan en kısa zamanda bu aracı terk etmeleri herkes için en hayırlısı olacaktır.