Teşekkürler Barbaros Ortaokulu

Ali Şafak Öztürk’ün tekrar göreve gelmesiyle birlikte yarım kalan hayallerin tamamlanacağını hissediyorum demiştim. Oluyor da…

Teşekkürler Barbaros Ortaokulu
24 Ekim 2018 09:24

Taraftarının desteğini göz ardı etmeyen bir hocamız var, öncelikle ona teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum. Teşekkürler Bülent hocam! Takımı bu zor zamanda bu kadar iyi bir konuma getirdiğiniz için, emeğiniz için teşekkür ederim.

Bu takım bugün bu konumdaysa, bunda futbolcularımızın, hocamızın, teknik ekibin yönetimin, kulüp çalışanlarının hatta takım otobüsünü kullanan şoförün, kulüpte çay dağıtan kişinin ve taraftarlarımızın inancı ve arzusu var. Ali Şafak Öztürk’ün tekrar göreve gelmesiyle birlikte yarım kalan hayallerin tamamlanacağını hissediyorum demiştim. Oluyor da… Takımımızın, taraftarlarımızın, çalışanların ve yönetimin inancı ile bu günleri de atlatıyoruz.

Devre arasına kadar bu şekilde gittiğimizi düşünüyorum. Devre arasında yapılacak nokta atışı transferlerle daha da güçlenip, ikinci yarıda daha hırslı bir futbol izleyeceğiz gibi geliyor.

Gelelim bir noktaya daha… Göğüs reklamında bir ilke imza attık. Taraftar gruplarımızdan “07 Gençlik” grubunun forma göğüs reklamına sponsor olmaları oldukça şık ve alkışlanacak bir hareketti. Bunun için de kendilerine teşekkür ediyorum. Keşke ulusal medyamız bunu da manşetlere taşısaydı(!). Futbolun magazine dönmesini de esefle kınıyorum!

Bu hafta başka bir ilke daha imza atıldı. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Barbaros Ortaokulu, Okul Aile Birliğinin kararıyla birlikte öğrencilerin okula tuttuğu takımın formasıyla gelmesi konusunda fikir birliğine varıyorlar. Böylelikle öğrenciler sınıflara gelirken aidiyet besledikleri takımların formalarıyla dersi dinleme şansı elde ediyorlar ama öğrenciler üç büyük takım formaları yerine şehrinin takımı Antalyaspor formaları ile okula gelince yönetimin de dikkatini çekiyor ve ikinci forma olarak Antalyaspor formasını seçiyorlar. Geçen hafta da okuldan Ali Şafak Öztürk’e tweet atılarak okula davet ediyorlar. Böylelikle Başkanımız, Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, futbolcularımızdan Zeki Yıldırım, Diego Angelo ve Souleymane Doukara ve yönetim okula ziyaret düzenliyor. Bu güzel ziyaret sonucunda Barbaros Ortaokulu için bir jest yapılıyor. Formada göğüs reklamı olarak okulun adı ile çıkacağını duyurusu yapıldı sosyal medyadan. Sporda böyle güzel hareketlerin hastasıyız.

Görmek istediğimiz hareketler, Antalya halkının Antalyaspor’a sahip çıkmasıydı. Bunu da bir okulla başlattık diye düşünüyorum. Sporu sevdirmek ve “nesilden nesile Antalyaspor” demek için belki de büyük bir değişime ve belkide bir projeye öncülük ettiniz. Bunun için teşekkürler Barbaros Ortaokulu! Proje umarım diğer okullarda da örnek alınır ve ivedilikle uygulanmaya başlanır.

Tolga Cömertoğlu’na da destekleri için teşekkür ederim, umarım sizi örnek alan insanlar olur.

Bu haftalık bu kadar büyük Antalyaspor taraftarları, ilçemizden aldığımız galibiyetle haftanız güzel geçsin. Kırmızı-beyaz aşkla kalınız, sevdamız yüreğinizden düşmesin!