Terzioğlu: “Nasri’nin Takıma Katkısı Sevindirici”

Antalyaspor Basın Sözcüsü ve Asbaşkanı Bora Terzioğlu; Evkur Yeni Malatyaspor maçı, Antalyaspor’un kadro durumu ve yıldız oyuncu Samir Nasri hakkında açıklamalarda bulundu…

Terzioğlu: “Nasri’nin Takıma Katkısı Sevindirici”
28 Ağustos 2017 15:20

Antalyaspor Basın Sözcüsü ve Asbaşkanı Bora Terzioğlu; Evkur Yeni Malatyaspor maçı, Antalyaspor’un kadro durumu ve yıldız oyuncu Samir Nasri hakkında açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un iyi bir takım olduğunu belirten Terzioğlu, “Süper Lige yeni çıkan bir takım, çok iyi bir ekip olmuşlar. Maçta kaçırdığımız net pozisyonlarımız vardı. Bu pozisyonları değerlendirebilmiş olsak ilk yarıda maçı bitirebilirdik. Rakibe verdiğimiz önemli pozisyonlar da vardı. Milli maç arasında takım, daha çok çalışarak daha iyi bir seviyeye gelecektir. Malatya seyircisine centilmen tavrı için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yetenekli ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Terzioğlu, “Ligde oynadığımız ilk 3 hafta umduğumuz gibi skorlar alamadık ama gelecek haftalar için takım olumlu sinyaller verdi. Sezon öncesinde yeni transferimiz Jeremy Menez ve Deniz Kadah talihsiz sakatlıklar yaşayarak aramızda olamadılar. İlk hafta oynadığımı Beşiktaş maçında Sandro, ikinci hafta oynadığımız Akhisar Belediyespor maçında da Zeki sakatlıklar yaşadı. Bu durum ideal 11’i kurmamızı biraz geciktirdi. A Milli Takımın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda 2 Eylül’de Ukrayna ve 5 Eylül’de Eskişehir’de Hırvatistan ile oynayacağı maçlar için lige verilen arada daha oturmuş, kalitesini sahaya ve skora yansıtan bir takım izleyeceğimizden şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

Samir Nasri’nin Evkur Yeni Malatyaspor maçında takıma olan katkısının sevindirici olduğunu söyleyen Bora Terzioğlu, “Nasri takımla beraber 3 antrenman yaparak maça çıktı. Buna rağmen arkadaşlarıyla uyumu ve takıma yaptığı katkı sevindiriciydi” dedi.