Tertemiz Antalyaspor

Himmet Güler yazdı…

Tertemiz Antalyaspor
21 Temmuz 2020 08:57

Ligin bitmesine 1 maç kala Ankaragücü deplasmanındaydık. Spor kamuoyunun genel düşüncesi, Antalyaspor’un maçı kaybedeceği üzerineydi. Ama Antalyaspor, maç boyunca tarihinde olduğu gibi yine nasıl oynanması gerekiyorsa, sahada ne yapması gerekiyorsa, çıktı aslanlar gibi yaptı. Maçın son dakikasında da golü bulduk.

Her zaman diyorum;

Bizim en büyük şampiyonluğumuz, bizim müzemizdeki en büyük kupa, “tertemiz, şikesiz, şikenin ‘ş’ harfinin bile yanımıza yaklaşamadığı tarihimiz“dir.

Ankaragücü, dost camia. Bilenler bilir ki, biz Kocaeli’ne kardeş demeden önceki yıllarda Ankaragücü camiasına “kardeş” derdik. Adım gibi eminim, bizim camiada kimse onların düşmesini istemezdi. Süper Lig’den ilk düşen takım maalesef onlar oldu. Bizden yana üzülmeyen tek bir kişi bile yoktur. Ama Antalyaspor ne olursa olsun sahada tertemiz tarihini korumak için mücadele etmeliydi ve etti de.

Maçın hakemi hakkında da söylenecek çok şey var. Daha doğrusu hakem ve VAR hakemleri hakkında da söylenecek çok şey var diyelim. Lig bitti bitecek, hakem şov yapmaya devam ediyor. Allah’tan tehlikeli bölgenin uzağındayız, rahatız. Yoksa pazar gecesi neler neler yaşandı, hepimiz gördük. İnsan gerçekten Antalyaspor olmasa, yayıncı kuruluşun decoderini iade etmek istiyor. Fazla da söylenecek bir şey yok.