Tekrar Başlamak

Beşiktaş maçı için bilet fiyatları açıklandı. Gerçekten oldukça ucuz yapılmış. Bence yapılan bir yanlıştır …

Tekrar Başlamak
15 Mart 2017 08:27

Rizespor deplasmanından 3 puan ile döndük. Takımımız maçın ilk yarısında oyunun tamamen hakimiyken ve bunu skora da yansıtırken maçın ikinci yarısında, üstelik rakibin en tehlikeli oyuncusu kırmızı kart ile atılmasına rağmen kalemizde inanılmaz pozisyonlar verdik. Hatta 10 kişi kalan rakip takımdan gol bile yedik. Takımımızda kriz yönetimi yok. Yedekten gelen oyuncularımızın hiçbirisi takıma olumlu katkı veremiyor. Bakın, Rizespor iki oyuncu soktu oyuna ve on kişi olmalarına rağmen oyunu sürklase ettiler. Aslında biz de 3-4 tane %100 gol pozisyonu bulduk ama son vuruşu beceremeyen oyuncularımız yüzünden fark atacağımız maçı bir fark ile hem de çok zorlanarak kazandık.

Bu maçtan 1 puan bile alsaydık artık Avrupa hayallerimiz bitti diyebilirdik. Bu galibiyet gerçekten çok önemliydi bizim için. Şimdi önümüzde iki maç var. Her iki maçta evimizdeki Beşiktaş ve Kayserispor maçları. Ligin en formda takımları karşılaşacak. Biz bu 2 maçtan 6 puan alırsak hedefimizi bir daha belirleriz. Kaybetme lüksümüz yok. İki takım da Antalya Arena’ya gelecek. Beraberlik lüksümüz bile yok. Biz o lüksü Akhisar ve Galatasaray maçlarında harcadık bir kere. Artık puan kaybına, özellikle de Antalya Arena’da puan kaybına tahammül yok. Hedefimiz varsa içerideki tüm maçları kazanmak zorundayız.

Sanırım ligde kadrosundaki futbolcu sayısı bakımından en kalabalık takım biziz. Devre arası bazı oyuncular ile yollarımızı ayırsak bile bu durum halen böyle. Ama ilk 11 dışında elle tutulur oyuncumuz yok. Ya da var ama değerlendiremiyoruz. Henüz sahada görmediğimiz oyuncularımız var daha. Sanki kadromuzu yeterli kullanamıyoruz. Ara ara rotasyonumuzu değerlendirmemiz gerekiyor ki oyuncularımız hem yorulmasın hem de form tutsunlar.

Rıza Hoca rakibi çok iyi çözmüş. İki tane yılların deneyimi teknik adamın savaşı vardı sahada. Rıza Hoca ilk yarı gayet de düzgün savaşı kazandı ama Hikmet Hoca taktiksel iki oyuncu değişikliği ile maça müdahale etti ve bu hamle de tuttu. Rıza hoca da buna karşılık ön libero mevkisini üç kişi yaptı ama bu tutmadı ve maalesef kalemizde bolca pozisyon verdik. Galatasaray’a maçında yapılan hatanın aynısını yaptılar oyuncularımız. 10 Kişi kalmış takıma ölü top kullanma şansı verdik. Az kalsın yine golü yiyorduk ki şans meleklerimiz yanımızdaydı bu sefer.

Beşiktaş maçı için bilet fiyatları açıklandı. Gerçekten oldukça ucuz yapılmış. Bence yapılan bir yanlıştır. Bizler dünyanın parasını verdik İstanbul’da bilet için. İstanbul’dan gelen olacağını sanmıyorum şahsen. Zaten gelmiyorlardı da üstüne bir de bir önceki deplasmanlarından cezalı olunca hiç gelen olmaz artık. Antalya ve çevre illerden gelecek olanlar olur deplasman tribününde. E onlar da bu şehire yaptıkları ihanetin bedelini fazla bilet parası vererek ödesinler bir zahmet.

Rize deplasmanı için çok güzel bir sayı ile tribündeydi Antalyaspor taraftarı. 4 Gün boyunca sürekli yol gidip geldiler. Hepsine helal olsun. Takımın sıkıştığı anlarda yaptıkları çıkışlar ile seslerini bütün Rize Stadyumu duydu. Yaptıkları iş takdir edilesi bir iştir. Türkiye’de çoğu takım taraftarının burnunun dibindeki deplasmana gitmesini bırakın, şampiyonluk kovalayan İstanbul takımları evlerindeki maçlara gitmiyorken, Antalyaspor taraftarı en uzak deplasmana gerçekten çok güzel bir sayı ile gidiyorsa helal olsun demek düşer.