Taraftarlardan Azra Bebeğe Ziyaret

Taraftarlardan Azra Bebeğe Ziyaret
17 Kasım 2015 14:02

Antalyaspor taraftarları, iki buçuk yaşındaki Tay – Sachs hastası Azra Cunduz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Dünyada ender görülen ve şimdilik tedavisi bulunmayan Tay – Sachs hastalığına yakalanan Azra Cunduz ve ailesini ziyaret eden ve kendilerini “Milliyetçi Antalyasporlular”olarak tanıtan Antalyasporlu taraftarlar, maddi-manevi ailenin yanında olduklarını belirtirken, yapılan sürpriz ziyaret sonrası Cunduz Ailesi’nin de çok mutlu olduğu görüldü.

Azra’nın bir yaşındayken rahatsızlanması sonucu götürdükleri hastanede kızına milyonda bir görülen ve henüz tedavisi bulunamayan, beyindeki enzim eksikliği olarak bilinen “Tay-Sachs” hastalığı teşhisi konulduğunu belirten Cunduz, kızlarının görmediğini, duymadığını, düşünemediğini ve yürüyemediğini ifade etti. 

Taraftarlar adına konuşan Halil Küçükkara, Milliyetçi Antalyasporlular olarak Türkiye’de bu hastalığı duyurmak için bazı etkinlikler başlatacaklarını ve maddi manevi ailenin yanında olacaklarını belirtti. İlk iç saha maçında bir stant kurup, burada elde edilecek geliri aylık giderlerinin bir kısmının karşılanması için Cunduz Ailesini verileceğini belirten Küçükkara, ailenin her konuda destekçileri olacakları ve Antalyaspor camiasından da destek isteyeceklerini söyledi.

Öte yandan 07 Gençlik grubunun da çarşamba günü futbolcular ile birlikte aileyi ziyaret etmeyi planladıkları da öğrenildi.