Taraftarlardan Takıma Moral Ziyareti

Antalyaspor’u Batı Tribününden destekleyen taraftarlar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelerek moral ziyaretinde bulundu.

Taraftarlardan Takıma Moral Ziyareti
3 Nisan 2018 16:50

Antalyaspor’u Batı Tribününden destekleyen taraftarlar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ne gelerek moral ziyaretinde bulunurken, antrenmanın ardından teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Ziyarete gelen taraftarlar adına konuşan Süleyman Turhan, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında alınan galibiyetten ötürü takımı kutladı ve Karabükspor deplasmanından da galibiyetle dönüleceğine inandığını belirtti.

Ligin ilk yarısında alınan sonuçlara rağmen takımın kalitesinden şüphe duymadığını belirten Süleyman Turhan, “Bizler, uzun yıllardır Antalyaspor’un destekçisiyiz. Menderes Türel ve Cihan Bulut’un takımın her türlü sıkıntısını çözmek için canla başla çalıştıklarını çok iyi bilen insanlarız. Menderes Türel ve Cihan Bulut, sözlerinin adamıdır. Siz sadece oynayacağınız maçları düşünün, gerisini kafanıza takmayın.” dedi.

Taraftarların bu jestine teşekkür eden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise her maçı kazanmak için sahay çıktıklarını, taraftarın da desteğini gördüklerini ifade ederek, “Taraftar konusunda çok şanslıyız. Taraftarımızdan büyük güç aldık. Biz asla maç ve rakip ayrımı yapmıyoruz. Her maça galibiyet için çıkıyoruz ve önümüzdeki ilk maçları hep en önemli maç olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.