Taraftarlardan Anlamlı Pankart

Taraftarlardan Anlamlı Pankart
11 Aralık 2015 16:18

Antalyaspor taraftarları, geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakıma kaldırılan renktaşlarına kaldırıldığı hastane önünde pankartla destek verdiler.

Antalya’da yaşayan 19 yaşındaki Mehmet Demirci, geçirdiği motorsiklet kazasının ardından geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Şu an özel bir hastanede yaşam savaşı veren ve bilinci kapalı durumda yoğun bakım ünitesinde bulunan Demirci’nin renktaşları, hastane önünde “Bizim İçin Diren Mehmet Demirci” pankartı açtılar.

Arkadaşlarının koyu bir Antalyaspor destekçisi olduğunu belirten kırmızı beyazlı taraftarlar, Demirci’nin ayağa kalkacağına inandıklarını ve beraber gidecekleri daha çok maç ve deplasman olduğunu belirttiler.

Hazırlanan pankartın bu hafta oynanacak olan Antalyaspor – Mersin İdman Yurdu maçında da tribünde asılı olacğaını belirten taraftarlar, üzüntülerini dile getirdiler.

Öte yandan Mehmet Demirci’nin dedesi Muhammet Demirci ise torununun iyileşmesini umutla beklediklerini söyledi. Boynunda bulunan Antalyaspor atkısının sıkı bağlanması nedeniyle boyunluk görevi gördüğünü ve atkının hayatını kurtardığını söyleyen Dede Demirci, “Torunumun gözlerini açıp yeniden yanımıza ve arkadaşlrının arasına dönmesi için dua ediyoruz.” diye konuştu.