Bulut: “Taraftarımız Takımına Sahip Çıktı”

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı için taraftara davette bulundu…

Bulut: “Taraftarımız Takımına Sahip Çıktı”
26 Nisan 2018 18:55

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı için taraftara davette bulundu.

Antalyaspor olarak ligi orta sıralarda bitirme hedeflerinin devam ettiğini belirten Bulut, “Şimdi önümüzde bu hedefimize ulaşmamız açısından çok büyük önem taşıyan Trabzonspor maçı var. Bu maçı kazandığımız zaman alt sıralardaki takımlarla aramızdaki sıralama ve puan olarak biraz daha açılacak” diye konuştu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibiyle takıma güvendiğini söyleyen Cihan Bulut, hem teknik ekibin hem de futbolcuların özverili mücadelelerini bu maçta da ortaya koyacaklarından emin olduklarını ifade etti.

Trabzonspor maçında taraftarın yine çok önemli bir güç ve takımın en büyük moral desteği olduğunu vurgulayan Bulut, “Futbol, her zaman tribündeki taraftar ile güzel olmuştur. Antalyaspor sevdalılarını, Antalya’da yaşayan tüm futbolseverleri Trabzonspor maçında Antalyaspor’umuzun yanında görmek istiyoruz. Maça gelen her kişi, Antalyaspor’umuzun bu sezondaki hedefine ulaşmasında pay sahibi olacaktır” dedi.

Taraftarın takımı zor günde de desteklediğini hatırlatan Antalyaspor Başkanı, Antalyaspor camiasının takımlarının sadece başarısına destek olup o başarının coşkusunu yaşayan bir topluluk olmadığını kaydetti.

Antalyaspor taraftarının takımının zor ve kötü günlerinde acıları da kucaklayan zor günlere ve acılara da sahip çıkan bir topluluk olduğunun altını çizen Cihan Bulut, “Vefalı taraftarımız, bu sezon da zor dönemde takımına sarılıp sahip çıkmış, alt sıralardan hızlı uzaklaşmasında büyük güç olmuştur. Ligin 29’uncu haftasındaki Konyaspor maçı öncesinde Antalyaspor olarak yaptığımız çağrıların yanında kentimizdeki tüm dinamiklerin kendiliklerinden harekete geçmesi, cadde ve sokakların bayraklarla donatılması, kenetlenme konusunda çok güzel bir örnek oluşturmuştur” şeklinde konuştu.

Trabzonspor maçının saatinin değişmesi hakkında konuşan Bulut, Antalyaspor yönetimi olarak maç saatinin değiştirilmesi için TFF’ye başvurduklarını ve bu talebin kabul edildiğini açıkladı.

Sıcak hava nedeniyle saat 16.00’da maç oynanmasının zor olduğunu ve bu nedenle maç saatinin 19.00’a alınmasını istediklerini belirten Cihan Bulut, “Talebimiz kabul edildi. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Artık sıra taraftarımızda. Stadı doldurup 33 bin kişinin tek yürek halinde takımı desteklemesini istiyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.