Taraftar Desteği İstiyoruz

Taraftar Desteği İstiyoruz
4 Haziran 2015 20:27

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada Antalyaspor’un şampiyonluğa ulaşacağını söyledi.

Antalyaspor’un zorlu lig maratonunda son maçını oynayacağına değinen Ceylan, “Süper Lig’e yükselebilmek için son 90 dakika. Antalyaspor’un çok önemli bir günü. Antalyaspor şampiyonluğa ulaşacağına inançlıyız. Bu gurur hepimizin. Bu gururu tüm Antalya sevdalılarıyla birlikte yaşamak ve paylaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Antalyaspor’un final maçına Antalya’dan gitmek isteyen taraftar için ilçe belediyeler, sivil toplum kuruluşları, özel şirketler tarafından çeşitli ulaşım organizasyonları düzenlendiğine değinen Ceylan, maça gitmek isteyen taraftarın otobüslerle götürülüp, geri getirileceğini dile getirdi.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin özel uçakla isteyen taraftarı cuzi bir miktar karşılığında İstanbul’a götürdüğünü anlatan Ceylan, İstanbul’a tarifeli uçak seferlerine de talebin fazla olduğunu belirtti.

Statta Antalyaspor için ayrılan 7 bin koltuğu dolduracaklarına inandığını vurgulayan Ceylan, Antalyaspor taraftarının maça ilgisinin yoğun olduğunu vurguladı.

Takımda, yönetimde ve taraftarda büyük heyecan oluştuğunu dile getiren Ceylan, İstanbul’da yaşayan Antalyalıları ve spora ilgi duyan herkesi, yarın saat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maçta, Antalyaspor’a destek olmaya davet etti.