Taraftar Hesap Sordu

07 Gençlik grubu, stadyumu terk etmeyerek oyuncuları tribüne çağırdı …

Taraftar Hesap Sordu
18 Ekim 2016 11:17

Dünkü maçta alınan beraberlikten sonra Kuzey Kale Arkasında yer alan 07 Gençlik grubu, stadyumu terk etmeyerek oyuncuları tribüne çağırdı.

Maç sonunda futbolcular gelmeden stadyumu terk etmeyeceklerini belirten taraftarların çağrısına Eto’o ve diğer yabancı oyuncuların yanı sıra Deniz ve Ferhat uyarak, kale arkasına geldiler. Zeki, Yekta, Serdar ve diğer Türk oyuncular ise bu çağrıya uymayarak soyunma odasından çıkmadı. Bunun üzerine taraftarlar soyunma odasından gelmeyen oyunculara büyük tepki gösterdi ve bu isimlerin yabancı oyuncuları taraftarın önüne attığını belirtti.

Mücadeleden sonra bir açıklama yapan Gürhan Güneyli, şunları söyledi:

Şimdi soruyorum size geçen sene ligi 9. olarak tamamladığımız bu takım, içeride dışarıda diş söktüren, akabinde yedi tane transfer yapıp lige başlayan bu takım nasıl olur da düşmenin en büyük adayı oldu? Oynanan futbol rezalet. Kafamda soru işaretleri var. Başarılı bir hoca gönderildi, gönderilme sebebi Eto’o ve çetesinin kurduğu kumpas.

Gelelim Rıza Hocaya… Morais’ten iyi bir hoca olmadığın belli. Senin de fazla sürmez bu kulüple işin, 3-4 maç sonra bilet sana da kesilir.

Yönetime gelince içeride bir kriz var dedik. Eto’o gitsin, hoca kalsın dedik. Hocayı gönderdiniz, yeni hoca da işe yaramadı. Bu faturanın size kesileceğini unuttunuz herhalde. Yönetemeyecekseniz bırakın gidin yol yakınken.