Taraftar Grupları Antrenmana Gidiyor

Antalyaspor taraftar grupları 07 Gençlik ve Grup 1966, yarın Antalyaspor’un antrenmanını ziyarete gidiyor …

Taraftar Grupları Antrenmana Gidiyor
18 Eylül 2017 19:02

Antalyaspor taraftar grupları 07 Gençlik ve Grup 1966, yarın Antalyaspor’un antrenmanını ziyarete gidiyor.

07 Gençlik  ve Grup 1966 tarafından yapılan açıklamada salı günü 11.00’da tesislere gidip Rıza Hoca ve bazı futbolcular ile takımın gidişatı üzerine konuşulacağı ifade edildi.

07 Gençlik adına sosyal medyadan açıklama yapan grup lideri Gürhan Güneyli, “Salı günü 11.00’da tesislere gidip Rıza Hoca ile takımın gidişatı ile ilgili bilgi ve bazı futbolcu arkadaşlarla konuşacağız. ‘Ben bu takımın bir bireyiyim’ diyen herkesin katılmasını bekliyoruz. Bu takım bizim, bu gidişat hiç iyi değil. Buna dur demek bizim görevimiz. Herkes işini, okulunu şimdiden ayarlasın. İki saatini Antalyaspor’a ayırsın. Ne kadar kalabalık olursak tepkimiz de o kadar anlamlı olur.” dedi.

Grup 1966 Tribün Grubu Lideri Yılmaz Yıldız ise yaptığı açıklamada “Herkes bu saatten sonra ayağını denk alsın. Tribün grupları olarak efendiliğimizi koruyorsak korkudan sanmasın hiç kimse. Antalyaspor taraftarının zamanı gelince neler yapabileceğini bu şehir iyi bilir. Sabrımız tükendi, herkes kendisine çekidüzen versin. Biz uyarımızı yapacağız. Anlayan anlar, anlamayan gider bu kulüpten. Antalyaspor, taraftarındır.” açıklamasında bulundu.