Tam Gaz Devam

Artık ilk devrenin sonuna kadar güzel oyun ve galibiyet beklemekten ziyade, kalan müsabakalara sadece skor olarak bakıyorum…

Tam Gaz Devam
24 Ekim 2018 09:27

Takımımız, güzide ilçemiz Alanya’nın Oba Stadyumuna, taraftarlarımızın yolda vermiş olduğu destek ile moralli bir şekilde gitti. Deplasman tribünü dolmuş taşmış, taraftarlarımızın takıma olan desteği Alanyaspor camiasını kuşkusuz imrendirmişti.

Aynı Ankaragücü deplasmanında olduğu gibi müsabakaya istekli, arzulu, hücumu düşünerek başladık. İlk yarıda bulduğumuz gol bizim için çok büyük avantaj oldu. Takımda mücadele çok iyi seviyede, arzu ettiğimiz düzeydeydi.

Maicon ile belki de haftanın en güzel golü VAR sistemine takıldı. Maicon’un bu denli iyi performansını görmek takım için önemli.

Takımda kadro olarak belli bir istikrar da oluştu. Özellikle geri dörtlü ve dörtlünün hemen önünde yer alan Chico’nun uyumu savunma anlamında son 3 maçta yediğimiz 1 gol ile net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Maçın ikinci yarısında Alanyaspor’un hamleleri karşısında takım olarak yine kapandık. Bu sefer Galatasaray maçında yapamadığımız takım halinde savunmayı daha iyi yaptık. Belli ki Galatasaray maçında orta sahada özellikle de kanatlarda yer alan oyuncuların yeterli seviyede yapamadığı savunma katkısının eksikliğini teknik ekip de farkına varmış, bu müsabakada bunun yaşanmaması için kanat oyuncularını özellikle uyarmış.

Şimdi bu galibiyet ile puan tablosunun zirvesinde yer alan takım ile aramızdaki puan farkı sadece üç. Ben artık ilk devrenin sonuna kadar güzel oyun ve galibiyet beklemekten ziyade, kalan müsabakalara sadece skor olarak bakıyorum. 90 dakikanın sonunda alınacak 3 puan benim için yeterli olacaktır.

Özellikle iç sahada oynayacağımız müsabakalar, takım ve taraftarlar için bağ anlamında ayrı bir anlam ifade ediyor. Bu hızla ilk yarının sonuna kadarki süreçte bu şekilde devam edersek, ligin ikinci yarısı bizim için güzel ve ayrı bir hikayeye zemin hazırlıyor. Çünkü sezon başında ben de dahil eminim hiç kimse puan tablosundaki bu mevcut durumu tahmin etmemişti.

“DELİCE BİR SEVDA, DELİCE BİR TUTKU BU”