Takım Kimyası

Tribünlerimiz de takımımız da krizin eşiğinde. İki maç daha mağlup olursak ortalık karışır …

Takım Kimyası
14 Eylül 2016 07:42

Bir takımın kimyası ile bu kadar kısa sürede bu kadar çok oynanırsa sonuç puan tabelasındaki gibi olur. Takım ile bu kadar oynanmaya devam edilirse de sezon sonu sonuç aynı olacak.

Yeni transferler tamamen çok kötü. Takımın acilen kendisine gelmesi gerekiyor. “Hedef Avrupa” diye sezona başlıyoruz ama görünen o ki hedef çok farklı yerler. Bu kötü gidişata derhal son verilmelidir. Gereken ne ise yapılmalıdır. Fazla geç olmadan önlemler alınmalıdır. Biz Milli maç arası iyi gelecek derken daha da kötü bir takım bulduk maalesef sahada.

Emin olun takım, taraftar grupları kadar çalışmamış ve konsantre olamamış bu maça. Teknik direktörümüz analizlerinde bu sezon sınıfta kalıyor. Rakibin defansı çok iyi. Hava topu bırakmıyor. Biz maç öncesi taktiğimizi kanatlardan yüklenmeye bağlamışız. Bu taktik kesinlikle hatalı. Hadi maç öncesi bunu göremedik, biz tribünde bile gördük. Takım kanatlardan gelerek hata yapıyor. Morais nasıl görmedi? Gördüyse neden müdahale etmedi?

Rakibin kontra atakları geçen yıldan beri süregelen bir şey. Konyaspor dediğinizde kontraatak geliyor akla. Biz bunu nasıl göremeyiz, neden önlem almayız? Bu nasıl bir maç hazırlığıdır. Eto’o’yu besleyemedik mesela. En önemli gol ayağımız skor üretecek, o skor üretecek ki bu tabelaya yansıyacak. Tabelaya yansıyacak ki bu da puan tablosuna yansıyacak. Ama biz ağacı susuz bırakırsak ağaç bize meyve verir mi?

Her hafta değişik bir 11 ile sahaya çıkmaya başladık. Bakın bu sonun başlangıcıdır. Aklıma ilk gelen örnek Yusuf Şimşek mesela. Takım oturmazsa oyun planı da oturmaz. Bu yüzden sonuç alamıyoruz. Bize acilen sonuç lazım.

Şu an tribünlerimiz de takımımız da krizin eşiğinde. Allah korusun iki maç daha mağlup olursak ortalık karışır, benden söylemesi.