Sutopu Takımı Adana’da Yarıştı

Antalyaspor Büyük Bayanlar Sutopu Takımı, Adana’da düzenlenen grup maçlarının ardından ilk sekize kalma şansını kaybetti…

Sutopu Takımı Adana’da Yarıştı
5 Şubat 2018 15:53

Antalyaspor Büyük Bayanlar Sutopu Takımı, geçtiğimiz hafta Adana’da düzenlenen grup maçlarının ardından ilk sekize kalma şansını kaybetti.

Türkiye Bayanlar Sutopu Grup maçlarını iki galibiyet bir mağlubiyetle tamamlayan kırmızı-beyazlılar, turnuvanın ilk maçında Yeşilyurt’u 20-11, üçüncü maçında Karataş’ı 27-3 yendi. Grubun ikinci maçında Bodrum Su Sporları ile oynanan mücadeleyi 21-13 kaybeden sutopu takımı, bu mağlubiyetle ilk sekiz şansını kaçırdı.

Müsabakaların ardından açıklamada bulunan Antalyaspor Sutopu Baş Antrenörü Tarkan Saçalır, Büyük Bayanlar Sutopu Takımı’nın 15 ile 17 yaş grubu sporculardan kurulu olduğuna dikkat çekti. Saçalır, “Turnuvaya gençlerden oluşan bir kadroyla katıldık. U19 ve U17 Türkiye Şampiyonasında derece elde etmek ve bu yaş gruplarında milli takıma oyuncu gönderebilmek en büyük hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda antrenmanlarımızı sürdürüyoruz.” dedi.