Süğlün: “Transfer Düşüncemiz Yok”

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, devre arası transferleri ve ikinci yarıdaki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Süğlün: “Transfer Düşüncemiz Yok”
27 Aralık 2018 15:57

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, devre arası transferleri ve ikinci yarıdaki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Devre arasında takımdan gidecek oyuncuların olabileceğini belirten Murat Süğlün, ancak takımdan ayrılacakların yerine oyuncu alabileceklerini söyledi.

Kesin olarak düşündükleri bir transfer bulunmadığını aktaran Süğlün, Olcan Adın ile sözleşmelerini karşılıklı feshettiklerini ve Danilo’nun da kendisine özel ödeme istemesi sonucunda bunun kabul edilmemesi üzerine sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı.

Ligin üçüncü haftasında göreve gelen Ali Şafak Öztürk başkanlığındaki  yönetimin ve teknik direktör Bülent Korkmaz’ın çok doğru ve düzgün işler  yaptığını vurgulayan Murat Süğlün, takım bütünlüğünü sağlayarak herkesin  beklentisinin üzerinde ligin ilk yarısını 6. sırada ve 27 puanla tamamladıklarını ifade etti.

Göreve geldikleri zaman bulunan kulüpteki maddi problemlerin artarak  devam ettiğini ve bu sorunların çözümü için Ali Şafak Öztürk’ün ailesinin çok büyük fedakarlıklar yaptığını aktaran Süğlün, yapılan fedakarlıklar ile takımdaki bütünlük ve beraberliğin başarıyı  getirdiğini söyledi.

Takımdaki futbolcuların gerçekten çok özel, değerli ve kaliteli bir grup olduğuna değinen Murat Süğlün, takımda sivrilen oyuncu bulunmadığını ve onları ancak takım olarak  görebileceklerini belirtti.

Avrupa kupaları ve şampiyonluk gibi bir hedeflerinin bulunmadığını aktaran Süğlün, mütevazı ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve ligi ilk 10 içerisinde bitirmenin en büyük hedefleri olduğunu ifade etti.

Ligin ilk yarısına göre ikinci devre fikstür avantajları olduğunu ve sıralamada Antalyaspor’un altında olan takımların çoğunluğuyla kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Murat Süğlün, devre arası kampının 4 Ocak’ta Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde başlayacağını açıkladı.