Şimşek: Kasımpaşa’yı Yeneceğiz

Şimşek: Kasımpaşa’yı Yeneceğiz
1 Ekim 2015 13:02

Spor Toto Süper Lig’in yedinci haftasında sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Antalyaspor, çalışmalarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde devam etti.

Futbolcuların koşu ve yenilenme çalışması yaptığı antrenman sonrası antrenör Yusuf Şimşek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Antalyaspor’un lige iyi bir başlangıç yaptığını belirten Şimşek, şu ana kadar ki tek kaybın Ç.Rizespor karşısındaki farklı mağlubiyet olduğunu söyledi.

Sivasspor maçında kötü bir performans sergilediklerini açıklayan Yusuf Şimşek, buna rağmen yenilmediklerini ve bir puan kazandıklarını ifade etti.

Kendisine yönelik eleştirilere cevap veren genç teknik adam, “Çok çabuk felaket tellallığı başladı. 10 puan 6 maçta bana göre kötü bir puan değil. Şu anki performansımız çok kötü değil. Daha iyi olabiliriz. Bunun için çalışacağız. Futbolda her zaman iniş çıkış olur. Önümüzde çıkış maçları olacak. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum” dedi.

Ligdeki hedeflerini ilk sekizde bitirmek olarak açıklayan Şimşek, Antalyaspor’un lider ile arasındaki farkın sadece 3 puan olduğunu vurguladı.

Önlerinde fırsatları olduğunu söyleyen Yusuf Şimşek, en iyi fırsatlardan biri olarak Kasımpaşa’yı yeneceklerini kaydetti.