Morais’ten Sneijder’e Mesaj

Jose Morais, bugün antrenman sonu yaptığı açıklamada Wesley Sneijder’a mesaj yolladı …

Morais’ten Sneijder’e Mesaj
14 Nisan 2016 18:50

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, bugün yapılan antrenmanın sonunda yaptığı açıklamada Wesley Sneijder’a mesaj yolladı.

Jose Morais, antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Galatasaray’a karşı önemli bir maç oynayacaklarını söyledi. Taraftar ve şehir olarak Galatasaray’ı ağırlamanın kendileri açısından gurur olduğunu dile getiren Morais, Galatasaray mücadelesinin futbolcular için de farklı bir motivasyon kaynağı olacağını söyledi.

Üç puan aldıktan sonra daha da rahatlaycaklarını ve alt sıralardan kurtulacaklarını belirten Morais, rakiplerinin bireysel ve takım oyunu olarak farkında olduklarını ama üç puan almak istediklerini belirten Morais, yaptığı açıklamada “Üç puan almak isitiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Maçlarda rakiplerimizden fazla gol pozisyonuna giriyoruz ama bazen sonunu getiremiyoruz. Bu maçta bunu başarmak ve gol pozisyonlarının sonunu getirmek istiyoruz. Kayserispor maçındaki beraberliği telafi etmemiz lazım. Taraftarımızın da 12. adam olarak stattaki yerini alacağından eminim.” diye konuştu.

Galatasaray – Fenerbahçe maçını tribünden izlediğini de aktaran Morais, Sneijder’a mesaj yolladı. Morais, “Sneijder, Eto’o ile oynamaya alışkın olduğundan şaşırıp Eto’o’ya gol pası verir diye düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.