Morais’ten Akhisar Belediyespor Maçı Tahmini

Jose Morais, Akhisar Belediyespor ile oynayacakları karşılaşma hakkındaki tahminini yaptı…

Morais’ten Akhisar Belediyespor Maçı Tahmini
31 Mart 2016 12:16

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Teknik direktör Josse Morais yönetimindeki antrenmana, ülkesinin milli takımında yer alan kaleci Mbolhi ve sakatlığı süren Chico katılmadı. Bir süredir sakat olan Lazarevic ise salonda çalıştı.

Kırmızı beyazlı futbolcular antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Basına ilk 15 dakikası açık olan antrenmanın basına kapalı olan ikinci bölümünde Akhisar Belediyespor maçının taktik çalışması yapıldı.

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Jose Morais, Akhisar Belediyespor maçının önemine dikkat çekti. Takımının iyi durumda olduğunu ve Akhisar Belediyespor maçını kazanmak istediklerini söyleyen Portekizli teknik adam, kendileri için çok önemli bir maç olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Karşılaşmanın çok gollü olacağını düşündüğünü belirten Morais, ligin en iyi 3 forvetinden ikisi olan Eto’o ve Rodallega’nın sahada olacağını vurguladı. Maça 3 puan için çıkacaklarını aktaran Antalyaspor Teknik Direktörü, kazanacaklarını düşündüğünü açıkladı. Akhisar Belediyespor maçına odaklandıklarını kaydeden Morais, takımının 90 dakika iyi futbol oynayabilecek performansa sahip olduğunu dile getirdi.