Morais: “İyi Mücadele Ettik”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa’ya 2 – 1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu…

Morais: “İyi Mücadele Ettik”
6 Mart 2016 16:39

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa’ya 2 – 1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Kırmızı karttan önce ve kırmızı karttan sonra olmak üzere karşılaşmanın iki bölümden oluştuğunu belirten Morais, son 15 dakikada eksik olduklarından dolayı zorlandıklarını söyledi.

Eksik kalmalarının ardından golü yediklerini hatırlatan Portekizli teknik adam, dengeyi kurmaya çalıştıklarını ifade etti. Rakibin kontra atağında oyuncusunun yaptığı faulden dolayı kırmızı kart gördüğünü kaydeden Jose Morais, “Başka bir oyuncumuz taktik faul yapabilirdi ama Inkoom o pozisyonda vardı. Bizim için en sevindirici konu iyi mücadele etmemiz oldu”  dedi. Morais, maçın bitmesinin ardından kırmızı kart gören Danilo’nun pozisyonunda ise hakemin kartı göstermesine gerek olmadığını savundu.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından takımın başında yeniden yer alan Morais, uçak yolculuğu yapamaması ile ilgili olarak, “Sanırım bu son yolculuktu. Uçağa binemem konusunda doktorların tavsiyesi bir ay süreydi. Önümüzdeki hafta sahamızdayız. Sanırım Beşiktaş deplasmanına gelirken uçağa binebileceğim” diye konuştu.