Morais: “Hak Ettiğimiz Galibiyeti Aldık”

Antalyaspor’un sahasında Torku Konyaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi…

Morais: “Hak Ettiğimiz Galibiyeti Aldık”
1 Mayıs 2016 21:56

Antalyaspor’un sahasında Torku Konyaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sahada çok iyi mücadele ettiklerini belirten Morais, zor maç olduğunu ve iyi pas yapan tecrübeli bir takıma karşı oynadıklarını ifade etti. Maçtan önce karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini kaydeden Morais, baştan sona dengeli bir oyun olduğunu aktardı.

Kendilerinin girdikleri pozisyonlardan birini değerlendirdiklerini ve maçın 1-0 sonuçlandığını söyleyen Jose Morais, “İlk yarıda Danilo’nun pozisyonu var o penaltıydı. Penaltı verilse farkı arttırabilirdik. Takımım iyi konsantre olduk, çok iyi mücadele ettik, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Evlerinde kazanarak bir kez daha güçlü olduklarını kanıtladıklarını dile getiren Morais, kendilerini baştan sona destekleyen taraftarlarına teşekkür etti. Morais ayrıca Gaziantep’te yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden polisin ailesine de baş sağlığı diledi.