Gencer: “Konyaspor’u Yenecek Güçteydik”

Gencer: “Konyaspor’u Yenecek Güçteydik”
6 Aralık 2015 16:16

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Torku Konyaspor’u yenecek güçte olmalarına rağmen, sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Gültekin Gencer, yaptıı açıklamada sahadaki dizilişin ve kadronun skora yansımadığını belirtti.

Gencer, Torku Konyaspor karşısına galibiyet amacıyla çıktıklarını söyledi. Futbolcuların da sahaya çıkarken hedeflerinin üç puan olduğunu söyleyen Gencer, “Antalyaspor, Torku Konyaspor’u yenecek kadroya sahipti. Futbol netice oyunu. Sahadaki dizilişimizin, kadromuzun skora yansımadığını görüyoruz. Sahadaki diziliş ve kadro, tamamen teknik direktörün takdiridir. Hafta içindeki antrenmanlara bakarak ideal kadroyu sahaya sürdü. Maçın yorumunu yapacak olan teknik direktördür. Onun bileceği iştir.” ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu olarak yapacakları ilk toplantıda herkesten rapor alacaklarını ve o rapora göre bir karar alacaklarını söyleyen Gencer, “Gündemimizde hoca değişikliği yok. Yarın yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyelerinden bu şekilde bir talep gelirse ancak o zaman bunu konuşabiliriz. Antalyaspor Kulübü şeffaftır, bizde her şey konuşulur.” diyerek sözlerini noktaladı.