Konyaspor Cephesinden Antalyaspor’a Suçlama

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, maçın ardından yaşanan olaylar hakkında konuştu…

Konyaspor Cephesinden Antalyaspor’a Suçlama
12 Şubat 2017 22:42

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, A.Konyaspor-Antalyaspor maçının ardından yaşanan olaylar hakkında konuştu.

Olayların tek taraflı olamayacağını iddia eden Şan, saldırıya uğrayan Antalyasporlu yöneticilere de suçlamalarda bulundu.

Ahmet Şan, “Ne olduysa tek taraflı değildir, bu olaylar. Ben tam vakıf değilim. Maç öncesinde yöneticilerle yemek yedik. Her şey çok güzeldi. Taraftarlarla nasıl bir şeye girildi, bilmiyorum. Sonra yönetici locasına gittiğimizde olay sona ermek üzereydi. Bir taraftarla başkan niye kavga yapar. Localar kapısı kilitlenebilen, tamamen etrafı izole bir yer. Tek taraflı, taraftarla yüz göz olursan, sonucu da bu dur. İstenmeyen olaylar. Biz sürekli bundan kaçınalım istiyoruz. Niye sen o işin içindesin, önce onu sorgulamak lazım.” diye konuştu.

Maç sonrası başkanların açıklama yapmaması için görüşmeler yaptıklarını anlatan Şan, “Nasıl bir saldırıya uğranmış, her tarafı kilitlenebilen izole bir yer. Eğer sen çıkıp taraftar üzerine gittiysen taraftar bu, öfkelidir. Maç sonunda bu tür şeyleri engellemek kendi elimizde olması lazım. Biz Konya olarak sürekli yapıcı, ılımlı, barıştırıcı davranıyoruz. Bunlardan vazgeçmeyeceğiz, ama görüyorum ki deplasman yasağını yine uygulamak lazım” dedi.