Morais: “Kayserispor’u Yeneceğiz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, yaptığı açıklamada deplasmanda Kayserispor’u yeneceklerine inandığını belirtti ..

Morais: “Kayserispor’u Yeneceğiz”
7 Nisan 2016 13:19

Antalyaspor, Kayserispor mücadelesinin  hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman öncesinde Morais ve Kaptan Eto’o, futbolcularla bir toplantı yaptı. Toplantıda Morais, Kayserispor maçının mutlaka kazanılması gerektiğini söyledi.

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Morais, “Kayserispor ligin en iyi defans yapan takımlarından birisi. Heyecanlı ve zor bir maç olacak ama maçı kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Akhisar Belediyespor mücadelesinde kaybedilen puanı Kayserispor karşısında telafi edeceklerini söyleyen Morais, çok sayıda gol pozisyonuna girip sonuca ulaşmak istediklerini belirtti.

Morais, Antalyaspor’un ligdeki son yedi maçını da kazanıp 53 puan ile ligi tamamlama şansının olduğunu belirtirken, tek hedeflerinin üç puan olduğunu söyledi. Morais yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kayserispor zor durumda ama kendi sahalarında taraftarlarının önünde oynayacak. Biz iyi hücum eden bir takımız, onlar da iyi defans yapıyor. Elimizden geleni yapacağız. Onların ne kadar üç puana ihtiyacı varsa bizim de o derece var, tek hedefimiz üç puan. Heyecanlı ve zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyorum.