Kayserispor – Antalyaspor (Maç Öncesi)

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Kayserispor’a konuk olacak …

Kayserispor – Antalyaspor (Maç Öncesi)
10 Nisan 2016 12:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Kayserispor’a konuk olacak.

Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak mücadele, saat 16.00’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 27 haftada topladığı 32 puanla 11. sırada yer alırken, Kayserispor ise topladığı 25 puanla küme düşme potasının hemen üzerinde 15. sırada bulunuyor.

Karşılaşma Lig TV kanalından naklen yayınlanacak.


Antalyaspor ile Kayserispor, ilk kez 1968-1969 yılında 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta karşı karşıya geldi. Kayseri Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi ekibimiz Popovic’in golleri ile 3-0 kazanmıştı.

Antalyaspor ve Kayserispor, Süper Lig’de bugüne dek 15 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimiz,  bu maçların sekizini kazanırken, üç kez de mağlup oldu. Dört maç ise berabere bitti. Bu maçlarda takımımız 24 gol kaydederken, kalesinde de 17 gol gördü.

Antalyaspor ve Kayserispor, Kayseri’de bugüne dek yedi kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçların ikisini kazanırken iki maç da berabere tamamlandı. Kayserispor ise üç kez galip geldi.

Ligin ilk yarısında Antalya Arena’da oynanan mücadele, Eto’o ve Sow’un karşılıklı golleriyle 1-1 berabere tamamlanmıştı.


Karşılaşmayı FIFA hakemlerimizden Alper Ulusoy yönetecek. Alper Ulusoy’un yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve Arkın Akgöl yapacak.

Müsabakanın hakem altılısı ise şu şekilde:

(O) Alper Ulusoy
(Y) Volkan Narinç
(Y) Arkın Akgöl
(4) Gökhan Memişoğlu
(5) Hasbi Dede
(6) Hakan Akmısır


Daha önce kırmızı beyazlı ekibimizin on bir mücadelesinde yardımcı hakem olarak düdük çalan Alper Ulusoy, yalnızca bir maçta orta hakem olarak düdük çaldı. Alper Ulusoy, 2013-2014 sezonunda oynanan kupa mücadelesinde Antalyaspor’un Tokatspor’u 2-0 yendiği maçta görev almıştı.

Bu sezon Süper Lig’de on bir maçta orta hakem olarak görev alan Alper Ulusoy, Antalyaspor’un ilk kez bir Süper Lig mücadelesinde düdük çalacak.