Gencer’den Hakem Tepkisi

Deplasmanda Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Antalyaspor cephesinden hakeme tepki geldi…

Gencer’den Hakem Tepkisi
20 Mart 2016 17:47

Deplasmanda Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Antalyaspor cephesinden hakeme tepki geldi.

Antalyaspor’un son iki deplasman maçında sezonun en iyi futbolunu oynadığını söyleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, deplasmanda gol atmakta ve pozisyon bulmakta zorlanmalarına rağmen iyi futbol oynadıklarını belirtti.

Maçın hakemi Hüseyin Göçek’i eleştiren Gencer, maçın ilk dakikalarında Eto’o’nun düşürüldüğü pozisyonun penaltı olduğunu savundu. Yine bir Beşiktaş maçında verilmeyen penaltıları olduğunu kaydeden Gültekin Gencer, ilk devredeki maçta da penaltılarının verilmediği ifade etti.

Verilmeyen penaltı kararının maçın kader anı ve oyunu değiştirecek bir karar olduğunu ifade eden Antalyaspor Başkanı, “Eto’o’ya yapılan hareket bariz penaltıydı ama cesaret edemeyen, kulüplerle problem yaşamış hakemin şirin gözükme durumu hasıl oldu. Beşiktaş’ın da verilmeyen penaltıları var ama ilk verilmeyen penaltı bizimki. Hakem konuşulmayan maçlar Türkiye’ye kazandıracaktır. Futbolda birisi kazanacak ama bu tür etkilerin olmaması temennimiz. Beşiktaş pozisyon buldu ve maçı aldı. Tebrik ediyorum onlara başarı diliyorum” dedi.