Gencer: Gerekli Uyarıları Yapacağız

Gencer: Gerekli Uyarıları Yapacağız
21 Eylül 2015 22:15

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Çorum Belediyespor hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer de antrenmanı takip etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gencer, Türkiye Kupası ve Ç.Rizespor mağlubiyeti hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu sezonki hedeflerinin yeni stadlarında final oynamak olduğunu söyleyen Gencer, bunun ilk ayağı olan Çorum Belediyespor maçını kazanmak istediklerini ifade etti.

Ç.Rizespor maçında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirten Antalyaspor A.Ş Başkanı, ligin uzun bir maraton olduğunu ve Ç.Rizespor maçının artık geride kaldığını kaydetti.

Gencer, alınan 5-1’lik mağlubiyetin başta teknik heyet ve futbolcular olmak üzere tüm camiaya ders niteliğinde olduğunu aktardı.

Skorun farklı olmasına sevindiğini rahatlıkla söyleyebildiğini açıklayan Gültekin Gencer, çünkü herkesin gereken dersi alması adına daha etkili bir skor oluştuğunu söyledi.

Antalyaspor A.Ş Başkanı, ligin henüz başında böyle bir kaza yaşamalarının herkesin daha çok çalışması, ayaklarının yere basması, kulüp olarak daha temkinli davranılması ve ciddiye alınması gerektiğini ifade etti.

Ç.Rizespor maçını şanssızlık olarak açıklayan Gencer, takımdaki duran top zaafiyetine vurgu yaptı. Topla oynama oranlarında  yüzde 67’ye 33 üstün olduklarını ancak bunun skora yansımadığını kaydeden Gencer, rakibin çok daha iyi konsantre olduğunu belirtti.

Takım ve camia olarak herkesin daha iyi konsantre olması gerektiğinin altını çizen Gencer, yönetim olarak gerekli uyarıyı yapacaklarını aktardı.