Gencer: “Galatasaray’ı Taraftar Desteğiyle Yeneceğiz”

Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada Galatasaray’ı taraftar desteğiyle yeneceklerini söyledi …

Gencer: “Galatasaray’ı Taraftar Desteğiyle Yeneceğiz”
11 Nisan 2016 14:41

Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada cumartesi günü konuk edecekleri Galatasaray’ı taraftar desteğiyle yeneceklerini söyledi.

Deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer, sergiledikleri mücadelenin kabul edilemez olduğunu söyledi. Gencer, deplasmanda sergiledikleri mücadelenin kendilerine yakışmadığını dile getirerek, iç sahada sergilenen güzel futbolu deplasmana taşıyamadıklarını belirtti.

Gencer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Takımımızın deplasmanda sergilediği oyun bize yakışmıyor. Bize yakışmayan bir futbol sergiliyoruz. Sahamızda sergilediğimiz güzel futbolu deplasmana yansıtamıyoruz. Bu durum, sonuca da puan cetveline de olumlu bir şekilde yansımıyor. Kayserispor maçında takımın sergilediği oyuna rağmen oraya kadar gelip bize destek veren taraftara teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ligde cumartesi günü evinde oynayacakları Galatasaray maçına da değinen Gencer, bu mücadeleden taraftarların da desteğiyle galip ayrılacaklarını ve seyirci rekoru kırmak istediklerini söyledi.

Gencer, “Tüm Antalya halkını ve taraftarlarımızı evimizde oynayacağımız Galatasaray maçına bekliyoruz. Nasıl ki milli maçta stadımız tamamen dolduysa, bu maçta da stadımız dolsun. Onların desteğiyle bu mücadeleden galip ayrılacağımıza inanıyorum. Galatasaray maçında seyirci rekoru kırmak istiyoruz. Sahamızda iyi oynayan bir takımız. Seyirci desteğini de arkamıza aldığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok Zorlu Galatasaray maçında da taraftarımız bizi yalnız bırakmasın.” diyerek sözlerini noktaladı.