Formayı Aldı Hüngür Hüngür Ağladı

Formayı Aldı Hüngür Hüngür Ağladı
5 Aralık 2015 20:06

Konyaspor taraftarı İbrahim Kayra, hayranı olduğu Samuel Eto’o nun formasını alınca gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftada oynanan Konyaspor – Antalyaspor maçına gelen 10 yaşındaki taraftar İbrahim Kayra, Eto’o’dan forma aldığı için mutlu olduğunu ve bu yüzden gözyaşlarını tutamadığını söyledi.

Samuel Eto’o nun Türkiye’ye geleceğini duyunca çok sevindiğini ve Konya’ya geldiğinde fotoğraf çektirmek istediğini belirten küçük taraftar, hep Eto’o ile görüşmenin ve buluşmanın hayallerini kurduğunu söyledi.

İbrahim Kayra, Torku Konyaspor-Antalyaspor maçından birkaç gün önce Eto’o’nun formasını almak istediğini ailesine söylediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

Ben uzun zamandır Eto’o’nun hayranıyım ve formasını almayı çok istiyordum. Maçın bitiminde Eto’o’nun yanına koştum. O sırada beni yanından uzaklaştırmak istediler. O da beni yanına aldı ve bir süre yürüdük. Eto’o formasını çıkarıp, bana verince çok mutlu oldum. Hayalimi gerçekleştirdiğim için mutluluktan gözyaşlarımı tutamadım. Eve geldikten sonra kimse dokunmasın ve yıpranmasın diye formayı dolabıma kilitledim.

Baba Mevlüt Yılmaz ise İbrahim’in maçtan iki saat önce stadyuma gittiğini belirtti ve şunları söyledi:

Ben, İbrahim’den sonra maça gittim ama başka tribündeydim. Maçın öncesinde Eto’o’nun dikkatini çekmeye çalışmış. Kalabalık olunca bir şey olmamış. Maç sonunda ise hemen Eto’o’nun yanına koşmuş. Formayı alınca dünyalar onun oldu. Eto’o’dan formayı aldıktan sonra ağlayarak koşup, ‘baba vallahi aldım’ diye bana doğru geldiğini gördüm. Çocuğumun o anki mutluluğu bana yeter. Oğlumu mutlu ettiği için Eto’o’ya çok teşekkür ediyorum.