Eto’o’ya UEFA İncelemesi

Eto’o’ya UEFA İncelemesi
21 Aralık 2015 18:11

Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası grup mücadelesinde sahasında ağırladığı Giresunspor maçında takımı yedek kulübesinden yönlendiren Samuel Eto’o’nun oyuncu değişikliklerine karar vermesi ve sahadaki futbolculara taktik vermesi UEFA’nın dikkatini çekti. UEFA, Samuel Eto’o’nun Antalyaspor’daki pozisyonu hakkında bilgi isterken Antalyaspor cephesi Eto’o’nun Mehmet Uğurlu’ya yardım ettiğini söyledi.

Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Gaziantepspor maçı bitimine kadar takımı Mehmet Uğurlu’nun hazırlayacağını söyleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Gaziantepspor maçı sonrası yönetim kurulu toplantısında hem kamp hem de teknik heyet planlamasına karar vereceklerini belirtti. Ayrıca Gencer, konuyla ilgili Samuel Eto’o ile geniş çaplı toplantı yaptıklarını açıkladı.

Yusuf Şimşek’in görevden ayrılmasının ardından Eto’o’nun sadece futbolcu olarak sezon başından itibaren futbolcularla bir arada olduğu için birikim ve tecrübelerini paylaşıp, yardım ettiğini kaydeden Gültekin Gencer, “Bu konuda Eto’o’nun düşüncelerini aldık. Bizim düşüncelerimizle Eto’o’nunkiler konusunda bu hafta görüşme ve çalışmalar yapacağız. Teknik direktör konusunda da çalışmalara başladık. Eto’o’nun pozisyonunun ne olacağını da buna göre karar vereceğiz. Eto’o yardım etmekten mutlu. Bu konuda vakit ayırıp ayıramayacağıyla ilgili ailesiyle görüşecekti. O konudaki cevabı evet. Karar yönetim kurulumuzun” diye konuştu.