Erman Krizinin Detayları Ortaya Çıkmaya Başladı

Erman Krizinin Detayları Ortaya Çıkmaya Başladı
2 Ekim 2015 16:52

Antalyaspor’da geçen sezonun devre arasında takıma katılan Erman Kılıç’ın ödemelerinde sıkıntı yaşandığı iddia edilmişti.

Sezon başında kadro dışı bırakılarak TFF’ye bildirilen 28 kişilik listede kendisine yer verilmeyen Erman Kılıç’ın 3 aydır parasını alamadığı iddialar arasında yer almıştı.

Konu hakkında Antalyaspor cephesinden açıklama gelmezken, Erman Kılıç’ın konu hakkında bazı açıklamalar yaptığı ulusal basında kendine yer buldu.

Takımın Süper Lig’e çıkması durumunda sözleşmesinde özel prim maddeleri bulunan Kılıç’tan, bu primlerden vazgeçmesini isteyen Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer oyuncudan yıllık ücretinden de indirim yapmasını istedi. Kendisine yapılan bu teklifi kabul etmeyen Erman Kılıç’ın bu sebep nedeniyle A2 takıma gönderildiği iddia edildi.

Kulüpten 1 buçuk milyon TL alacağı olduğu söylenen Kılıç’ın konu hakkındaki yasal haklarını kullanacağı da iddialar arasında yer aldı.

Erman Kılıç’ın yakın çevresine yaşadıklarını şu şekilde anlattığı Ulusal basında yer aldı:

“Performansımda hiçbir sorun yok. Sezona hazırlık sürecini eksiksiz tamamladım. Kaçırdığım hiçbir idman yok. İlk hafta oynadıktan sonra yalnızca para meselesi yüzünden beni kadro dışı bıraktılar. Eto’o tabii ki büyük bir futbolcu. Ancak Antalyaspor’un şu anda her şeyi Eto’o olmuş durumda. Transferi de Eto’o yapıyor.”