Gencer: “En iyi Futbol Oynayan Takımlardan Biriyiz”

Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada Antalyaspor olarak Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olduklarını dile getirdi …

Gencer: “En iyi Futbol Oynayan Takımlardan Biriyiz”
4 Nisan 2016 13:43

Başkan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada Antalyaspor olarak Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olduklarını dile getirdi.

Gencer, Antalyaspor’un iyi bir futbol ortaya koymaya başladığını ve takım olarak da futbol oynayarak da iyi oynadıklarını söyledi. Gencer, şu an Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olduklarını ve artık aşağıdaki takımların kendilerini ilgilendirmediklerini, bundan böyle kendi işlerine bakacaklarını söyledi.

Gencer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Takım olarak da futbol olarak da iyi oynuyoruz. Türkiye’nin en iyi futbol oynayan takımlarının başında geliyoruz. Akhisar Belediyespor mücadelesinde iki kez yenik duruma düşsek de beraberliği yakaladık. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin de. 31 puanı kümede kalma barajı olarak belirlemiştim. Akhisar  Belediyespor maçında aldığımız bir puanla bu barajın üzerine çıktık ve 32 puana ulaştık. Artık bizi aşağı sıradaki takımlar ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız.

Akhisar Belediyespor mücadelesinde tribüne gelerek takımı destekleyen taraftarlara da teşekkür eden Gencer, Kayserispor maçında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını istedi. Gencer, “Bu hafta Kayserispor ile oynayacağız. Kulüp olarak uçak kaldırıyoruz. Buradan bütün taraftarlara ve iş adamlarına sesleniyorum. Hafta sonu oynanacak maçta bize her türlü desteği versinler. İster uçakla ister otobüsle, nasıl olursa olsun gelip bizi desteklesinler. Bizi maçta yalnız bırakmasınlar.